неделя, 27 февруари 2011 г.

За и против използването на кола маска

Съществуват множество противоречия дали да се използва кола маска. Затова в следващите редове ще се опишат някои от тях.

За кола маска

Изключваме обичайното – обезкосмяване на проблеми места, т.нар. епилация. Съществуват и други благоприятни ефекти от кола маската върху човешкото тяло. Топлата кола маска при нанасянето и отстраняването й разширява порите, подпомага за по-добро „дишане” на кожата. С продължителна употреба изтънява космите и води до оредяването им. Ефекта е сравнително дълготраен и с доказан ефект. Цената е ниска, достъпна е от масовият потребител, както за самостоятелна употреба, така и в козметични салони.

Против използването й

Тук нещата са по-малко на брой, но срещат най-масова съгласуваност между потребителите. Възможно е след използване на кола маска, областта да се зачерви или да се получат странични алергични реакции – сърбеж, раздразнение на кожата, както и разширени вени. Подготовка за налагане на кола маската е бавен – сместа трябва да се загрее до нужната температура или състояние. Процесът е болезнен.

А Вие за или против сте ?


Нека не забравяме, че всеки един от нас, трябва да положи известни усилия за „подръжката” си. Няма значение жена или мъж, в днешно време всеки трябва да е в крак с новите неща. А дали ще изберете нещо лесно, евтино и достъпно средство за епилация, каквото е използването на кола маската или някои друг метод, който е по-скъп, може би също толкова болезнен и с не толкова дълготраен ефект... Това зависи изцяло от Вас самите. Живеем във време, в което всеки може да избира и взема решения сам за себе си. А тук просто е представен един изпитан метод от векове, който е останал и до наше време... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар